Hoofdgerechten

Steak  17,20
Entrecôte  19,20
Rundsbrochette  19,20
Gemengde brochette  19,20
Varkenshaasje  19,20
Sausen :
peperroom (poivre vert)  3,80
champignonroom (verse champignons)  3,80
béarnaise  3,80
roquefortsaus (kaassaus)  3,80
provençaalse saus (huisbereid)  3,80
speciaal (licht pikante saus)  3,80
Vol-au-vent (huisbereid ! )  17,20
Stoofvlees (huisbereid ! )  17,20
Gyros (gebakken rundsreepjes met paprika,licht roomsausje)  17,20
Kippengyros (gebakken kippenreepjes met champignon roomsausje)  17,20
Balletjes in tomatensaus  16,90
Préparéschotel  16,90
Huisbereide fishsticks met verse tartaar  16,90
Tomaat met grijze garnalen (2 stuks)  23,00
Scampi maison , roomsaus en look ( 9 stuks)  22,00
Scampi pikant , pikante tomatensaus ( 9 stuks)  22,00
Tagliatelli met scampi’s, fijne groentjes en licht currysausje  22,00

Alle hoofdgerechten worden opgediend met frietjes, puree, pasta of kroketjes.